Busch Thor slåss mot fantasifoster

Piteå-tidningen, 11 maj 2019.

”Kristdemokraterna är ute och vevar. Valrörelsen är igång, och nu ska EU minsann få smaka på andra bullar. Partiets valmanifest pumpas ut, toppkandidat Sara Skyttedal ger intervju efter intervju, och partiledare Ebba Busch Thor slänger verbala snytingar åt Bryssels håll.

Men de slår mest i luften. Frågorna på Kristdemokraternas att göra-lista är antingen redan avhandlade eller baserade på faktafel. Att be EU avsluta medlemskapsförhandlingar med Turkiet, reglera kärnkraftssäkerheten och sluta lägga sig i föräldraledigheten är missledande och oseriöst.”

https://www.pt.se/opinion/ledare/busch-thor-slass-mot-fantasifoster-11220461.aspx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s